Mollerussa - Muntanyesa cartela

El Muntanyesa es desplaçarà a terres lleidatanes per enfrontar-se amb el Mollerussa a la setzena jornada de la Tercera RFEF, aquest diumenge a les 12.30 h. El conjunt de Raúl Paje buscarà un triomf que els torni a la ratxa de victòries després de perdre en l’última jornada contra el CE l’Hospitalet, a Nou Barris, en què va ser la primera derrota de la temporada a casa. El partit es podrà seguir en directe a la TDT, canal 166 de Movistar i al web de betevé en una producció de La Xarxa.

El Muntanyesa només ha perdut tres partits, dos com a visitant

El CF Muntanyesa arriba al partit contra el Mollerussa després d’haver trencat una ratxa espectacular de partits sense perdre. El conjunt de Nou Barris havia encadenat 11 jornades consecutives puntuant, amb un bagatge de sis victòries i cinc empats. L’equip de Raúl Paje va trencar la ratxa en la jornada passada amb una derrota contra l’Hospitalet, a la Bombonera. Va ser la primera derrota que els seguidors de la Monta van veure com a locals, ja que, fins al moment, el Muntanyesa només havia perdut dos partits i tots dos lluny del seu camp.

El Mollerussa vol recuperar sensacions i sortir del pou

De la seva banda, el Club de Futbol Joventut Mollerussa ha reaccionat a una mala ratxa de resultats. L’equip de Jordi Cortés va encadenar vuit jornades sense guanyar, amb un balanç preocupant de set derrotes i un empat. Això sí, els lleidatans han puntuat en les dues últimes jornades disputades amb una victòria contra l’Escala i un empat, a Vilafranca.

A la classificació, el Muntanyesa ocupa la quarta posició, mentre que el Mollerussa és el tercer per la cua.