Joan Laporta
Foto: FC Barcelona

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha enviat un missatge d’optimisme i d’unió abans de l’anada dels quarts de final de la Champions que el Barça jugarà aquest dimecres a la nit al Parc dels Prínceps davant el París Saint-Germain.

Laporta veu l’equip “motivat, concentrat i unit”

En unes declaracions a les xarxes socials del club, Laporta ha destacat que “serà un gran partit i aquí hem d’intentar encarrilar bé l’eliminatòria”. En aquest sentit el president blaugrana ha mostrat el seu optimisme de cara al partit d’aquest dimecres a la nit. Ha assegurat, parlant dels jugadors, que “els veig molt bé, molt motivats, molt concentrats, molt units, tant els jugadors com el Xavi, com el cos tècnic i això fa que creiem en ells. Perquè veig que ells creuen en les seves possibilitats.”

Joan Laporta ha elogiat la plantilla del Barça i ha afirmat que “veritablement és un plaer tenir els jugadors que tenim i jo, personalment, no canviaria cap dels nostres jugadors per algun dels altres”. El president també ha deixat clar “la rivalitat” que els últims anys s’ha establert entre el club parisenc i el català.