Diego López premi Zamora diari Marca Messi pitxitxi
@marca

El diari ‘Marca’ atorga cada any els trofeus que distingeixen els jugadors i tècnics més destacats de cada temporada. El rotatiu ha fet entrega els guardons als més destacats del curs 2020-2021, en els quals hi ha hagut representació dels dos equips barcelonins.

Messi, vuitè Pitxitxi

Leo Messi ha aconseguit sumar el vuitè trofeu Pitxitxi que l’acredita com a màxim golejador de la Lliga. El davanter argentí té el rècord absolut d’aquest premi, lluny ja del següent perseguidor, Telmo Zarra, que en té sis, o dels següents amb cinc, Di Stefano, Hugo Sánchez o Enrique Castro, “Quini”. Messi va marcar amb el FC Barcelona 30 gols en 30 partits del campionat de Lliga i suma el cinquè Pitxitxi consecutiu, cosa que cap jugador havia aconseguit abans.

Raúl de Tomás, pitxitxi de Segona Divisió

Si Leo Messi ha estat el màxim golejador de Primera, un jugador de l’Espanyol ho ha estat de Segona Divisió. Raúl de Tomás va aconseguir un total de 23 gols, el que l’acredita com a millor davanter de la categoria, el pitxitxi.

Diego López, el Zamora de la categoria

El company d’equip d’RDT, Diego López, també ha aconseguit fer-se amb un altre guardó, el de millor porter de la categoria. El jugador espanyolista només va veure com li marcaven 25 gols en 40 partits. Diego López va ser clau, juntament amb Raúl de Tomás, en l’ascens de l’Espanyol a Primera Divisió. El porter gallec ha estat l’encarregat de rebre els dos premis del conjunt blanc-i-blau en la gala que ha organitzat el diari ‘Marca’.