Luis Enrique ha donat descans a Mascherano i ha col·locat un mig del camp inèdit amb Sergi Roberto, Rafinha i Rakitic. El tècnic tampoc no ha pogut comptar amb Alves i Alba, que estaven sancionats. Tot i això, l’equip ha aconseguit tres punts que permeten encarar amb bones sensacions la tornada de Champions contra el City i el clàssic del proper diumenge. El Barça ha començat controlant el partit però només ha aconseguit encetar el marcador amb un penal per mans d’Ekiza. Messi no ha perdonat i ha col·locat el 0 a 1. La pluja ha deslluït molt el joc i a la segona part Messi ha sentenciat. L’argentí ha marcat de cap a la sortida d’un córner. Un repte més que desbloqueja el 10 del Barça, que ja suma 32 gols en Lliga i es referma com el màxim golejador de la Lliga.