Wilde va ser l’encarregat de dinamitar el duel. Primer trobant un angle impossible entre la porteria i Molina, i poc després aprofitant l’assistència de Sergio Lozano.  Entre els dos gols, Paco Sedano va ser clau i va aturar un penal dels navarresos. Abans del descans, una jugada individual de Batería va servir per col·locar el 3 a 0. La segona part va servir per consagrar l’actuació de Wilde. El brasiler va creuar la pista per signar el Hat-trick i segellar el pas a les semifinals.

FC Barcelona: Paco Sedano, Aicardo, Lin, Sergio Lozano, Wilde – cinc inicial – Bateria, Dyego, Ferrao, Saad, Ari Santos.

Aspil Vidal Ribera Navarra:Molina, David, Hamza, Andresito i Orzaez – cinc inicial – Zardoya, Roger, Joselito, Palmas, Lucas, Luisma.

Gols: 1-0 Wilde, min 4; 2-0 Wilde, min 9; 3-0 Bateria, min 13, 4-0 Wilde, min 31.