El Club Esportiu Mediterrani ha perdut davant el Terrassa (8-11) en el partit de la desena jornada de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt de Jahzeel Martínez ha anat sempre per darrere en el marcador en un duel molt ajustat.

El Terrassa domina una mica més a la primera part

El partit ha començat amb un cert domini del Terrassa. El conjunt de Dídac Cobacho ha aconseguit acabar el primer quart amb un marcador favorable d’1 a 2 gràcies als gols de Víctor Flores i Adri Delgado. Al segon quart, el Mediterrani ha intentat capgirar el marcador. Però un parcial de 3 a 3 ha fet que al descans els egarencs guanyessin per 4 a 5.

A la segona part, el Mediterrani afluixa

Després de la pausa llarga, el Terrassa ha estat més encertat de cara a porteria. Amb dos parcials iguals (2 a 3), els visitants han aconseguit ampliar distàncies fins al 8 a 11 definitiu.