El Mediterrani ha guanyat el Catalunya per 11 a 8 i aquest dissabte jugarà les semifinals de la Copa de la Reina contra el Sabadell, que als quarts de final s’ha imposat amb comoditat al Tenerife per 25 a 5. El partit començarà a partir de les 12.30 h.

Primera part igualada

El Catalunya ha sortit molt encertat i s’ha col·locat per davant en el marcador en els primers minuts, de totes maneres, el Mediterrani ha reaccionat amb rapidesa i ha tancat el primer parcial amb un 3 a 2 favorable. En el segon quart, les jugadores gracienques han intensificat la seva feina defensiva i la bona actuació de la portera Mariona Terrré han fet que només encaixessin un gol. A més, en atac les dianes de Martina Schuijt i Clara Díaz han fet que el marcador al descans fos d’empat a 4.

El tercer quart decideix el partit

A la represa, les jugadores de Marian Díaz han reaccionat amb contundència i han recuperat l’encert de cara a porteria. Un parcial de 5 a 2 ha començat a obrir escletxa en el marcador. En l’últim i definitiu parcial, el Catalunya ha reaccionat i se l’ha endut per 2 a 3. El que no han pogut salvar les jugadores de Gabor Egedi ha estat la distància que havia aconseguit el Mediterrani en el tercer quart. Així les santsenques s’han endut els quarts de final i davant el Sabadell es jugaran l’accés a la final de la Copa de la Reina.

La màxima golejadora del partit ha estat la jugadora del Medi Clara Espar, amb quatre gols.