El Mediterrani ha perdut clarament contra el Kinef-Surgutneftegas per 10 a 15. L’equip dirigit per Marc Comas aquest dijous va guanyar en un partit molt ajustat al Vetrocar CSS Verona per 11 a 13. Aquest dissabte a les 18 h jugaran el partit clau per classificar-se per la següent ronda contra el CN Mataró.

Evgeniya Ivanova marca la diferència en el segon quart

El primer quart se l’han emportat les russes per 2 gols a 3. S’han avançat per 0 gols a 2, però les barcelonines han reaccionat ràpid amb gols de Clara Espar i Paula Crespí. Els següents vuit minuts, el Kinef-Surgutneftegas ha encarrilat la victòria amb un parcial de 4 a 6. Evgeniya Ivanova ha estat clau i ha anotat tres gols en aquest període. Pel Medi ha destacat Clara Espar, amb tres gols en els dos primers períodes. Amb el 6 a 9 s’ha arribat al descans.

En el tercer quart les russes han sentenciat el partit

Un parcial de 0 a 3 favorable al Kinef-Surgutneftegas a l’inici del tercer període ha fet molt mal al Club Esportiu Mediterrani, que ha marxat del partit. S’han arribat als últims vuit minuts amb el partit sentenciat, 7 a 13. L’últim quart, el Medi ha retallat una mica la diferència. Deixant el marcador final en 10 a 15. Evgeniya Ivanova ha estat la màxima golejadora del partit, amb quatre gols.