CSS Verona CE Mediterrani Eurolliga

El CE Mediterrani s’ha desfet del CSS Verona en la primera jornada de la fase inicial de l’Eurolliga de waterpolo. Les santsenques s’han imposat a l’equip amfitrió per 11 a 13 a la piscina del Vetrocar. Roser Tarragó, amb quatre gols, i Iris Wolves, amb tres, han estat les més destacades de l’equip dirigit per Marc Comas.

Gran inici de Roser Tarragó

Roser Tarragó ha estat la jugadora clau del primer quart. La barcelonina ha fet tres dels cinc gols del Mediterrani en uns primers vuit minuts que han caigut del costat dels santsenques. Tarragó ha estat ben acompanyada de Sarah Lizotte, que ha fet els altres dos. Les de Marc Comas han aprofitat les exclusions de les rivals per acabar el primer període amb dos gols més (3-5). Les forces s’han igualat al segon quart i el Verona ha pogut retallar distàncies gràcies a un parcial de 4 a 3, que ha enviat els equips al descans amb un 6 a 8 favorable al Mediterrani.

Problemes al tercer quart

El Mediterrani ha iniciat el tercer quart de la millor manera, amb un gol de Wolves que ha eixamplat la diferència a tres gols (6-9), però aquí s’ha quedat l’efectivitat golejadora de les barcelonines, que, sense punteria, han vist com el Verona ha mpatat el matx gràcies a un parcial de 3 a 0. Per sort per a les de Marc Comas, Clara Espar ha aparegut 11 segons abans del final per fer el 9 a 10 i arribar a l’últim quart manant al marcador.

Últim quart d’infart

Berta Setó ha col·locat el Mediterrani dos gols al davant, però Alogbo ha tornat a retallar distàncies per a les italianes i s’ha arribat als últims cinc minuts amb una diferència mínima (10-11). La igualtat ha continuat sent màxima i Nicole Zanetta ha respost al gol previ de Roser Tarragó (quatre dianes en total) per jugar els últims dos minuts un per sota. Aleshores ha tornat a aparèixer Iris Wolves per fer l’11 a 13 quan quedava minut i mig. Tot i els intents de les italianes, el Mediterrani ha aguantat les escomeses i ha encetat l’Eurolliga amb victòria.