Sant Andreu

El Sant Andreu ha perdut el segon el segon partit de la fase de grup de l’Eurolliga femenina. Les andreuenques s’han vist àmpliament superades pel Dinamo Uralochka, que s’ha imposat per 23 a 5. Amb aquesta derrota, les jugadores de Javi Aznar ho tenen molt complicat per accedir a la següent fase de la competició. Han de guanyar els dos partits que li queden i esperar una combinació de resultats favorable amb els altres enfrontaments.

El Sant Andreu es veu superat

Les andreuenques ràpidament s’han vist superades per les russes. El primer quart ha marcat clarament la dinàmica de l’enfrontament. El 6 a 1 favorable al Dinamo ha deixat el partit gairebé decidit. Tot plegat ha quedat sentenciat a la mitja part. Les jugadores de Javi Aznar s’han tornat a veure superades per les russes, que s’han imposat amb un parcial de 5 a 0. Al descans, partit sentenciat a favor del Dinamo, 11 a 1.

Sense cap opció

A la segona part tot ha continuat igual. El Sant Andreu s’ha vist àmpliament superat per la capacitat ofensiva de les russes, que han anat eixamplant la seva distancia al marcador. El parcial en aquest quart ha estat de 7 a 2. Anastasiia Panfilova ha destacat en l’aspecte golejador, ja que ha estat la màxima anotadora del partit amb cinc gols. En l’últim període, el Dinamo no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha deixat el marcador amb un contundent 23 a 5.