El tercer partit de quarts de final de la Copa de la Reina ha estat el derbi entre el CN Sant Andreu i el CE Mediterrani. Un partit que s’han endut les santsenques per 5 a 6 i que les classifica per a les semifinals. L’altra semifinal la disputaran el Rubí, que ha vençut el Catalunya i el Sabadell que s’ha desfet, fàcilment, del Sant Feliu (20-3).

Primera part molt igualada

El primer quart ha estat de domini del conjunt de Marian Díaz. El Mediterrani s’ha imposat per un parcial de 0 a 2 gràcies a l’encert d’Helena Dalmases.

En el segon quart, però, el Sant Andreu ha reaccionat, i de quina manera. Parcial de 3 a 1 per a les jugadores de Javi Aznar i al descans el resultat era d’un ajustat empat a 3.

En el tercer quart han aparegut els nervis i la manca de punteria. L’única que ha estat encertada ha estat Helena Dalmases amb un gol des dels cinc metres que ha deixat un ajustat 3 a 4 quan s’ha entrat a l’últim quart.

Un gol de Sarah Lizotte poc després d’iniciar-se el quart període ha posat un 3 a 5 favorable al Mediterrani, però poc després Marina Cordobés ha tornat a retallar diferències. Els gols han anat caient de cada costat, però ha estat un gol de Paula Crespí, de penal, que ha acabat decidint el partit per al Mediterrani.

La semifinal serà una guerra. Qui més la vulgui, guanyarà.