El CN Catalunya s’ha acomiadat de la Copa de la Reina de waterpolo després de perdre amb el Rubí per 7 a 11. Ha estat un partit en què les de Gabor Egedi han anat a remolc durant tot el partit i no disputaran les semifinals, tal com va passar la temporada passada.

Domini del Rubí des d’un bon inici

El Rubí ha obert una escletxa en el primer quart. L’equip vallesà s’ha posat amb un 2 a 4 al seu favor al final del primer quart. Un parcial de dos gols que les rubinenques han pogut ampliar fins al tres amb el 5 a 8, resultat amb què s’ha arribat al descans.

El tercer període ha vista una sequera de gols. Cap dels dos conjunts ha estat capaç de perforar la porteria contrària i a l’últim quart s’ha arribat amb l’avantatge de tres gols per a l’equip entrenat per Manel Llogrebat.

En els últims vuit minuts, el Rubí encara ha pogut ampliar les distàncies fins al 7 a 11 definitiu. Elena Ruiz, màxima golejadora del Rubí a la Lliga, també ha estat la màxima anotadora del partit de quarts, amb cinc gols. Per part del Catalunya, Maartje Van Rijn ha estat la màxima anotadora, amb tres gols.

Ens ha faltat concentració en defensa i en atac.