Natació Artística

La participació de la delegació espanyola de natació artística a l’Europeu de Budapest ha acabat amb un balanç de quatre medalles. Tres de plata, una en l’exercici lliure per equips i dues en el mixt lliure i tècnic, i la quarta, un bronze en la rutina tècnica per equips.

La parella Emma García i Pau Ribes sumen dues plates

El duo mixt de natació sincronitzada va obrir la llauna de les medalles en la primera jornada i va sentenciar una gran actuació amb dues medalles de plata la rutina tècnica i lliure.

L’equip de natació artística s’emporta una plata i un bronze

L’altre èxit l’han aconseguit l’equip al complet després de sumar una plata i un bronze. La medalla de plata ha arribat en l’última jornada i l’ha sumat l’equip en la seva rutina lliure. Ucraïna s’ha endut la medall d’or i Israel la de bronze. En l’exercici de tècnica va aconseguir la medalla de bronze.

A més a més, han estat les primeres medalles d’Ona Carbonell des de la tornada a la competició, després d’una llarga pausa per maternitat.

En les categories de duo tècnic, Alisa Ohogina i Iris Tió van quedar sisenes i en el solo lliure, Mireia Hernández va quedar setena.