El Martinenc s’ha proclamat campió del Torneig d’Històrics femení després de guanyar per 2-1 el Terrassa a la final celebrada al Municipal de la Verneda. Sara del Barrio, “Delba”, jugadora de l’equip barceloní, ha marcat els dos gols del Martinenc, que l’han fet emportar-se aquest trofeu.

Victòria de les del Guinardó en la vuitena edició del Torneig d’Històrics femení

A cinc minuts del final de la primera part, el Martinenc ha disposat d’una falta a la frontal de l’àrea que Delba s’ha encarregat d’enviar dins de la porteria. Tan sols tres minuts després, el Terrassa ha empatat el partit mitjançant Lydia, que ha igualat el marcador a un. Ja a la segona part, al minut 47, un altre cop Delba ha avançat el Martinenc i ha tancat el resultat que les ha proclamat com a campiones de la vuitena edició del Torneig d’Històrics femení.