El debut de Luismi Marín a la banqueta de l’Espanyol femení ha estat una veritable muntanya russa, i és que després de remuntar un inici complicat al conjunt blanc-i-blau li ha quedat la sensació de perdre dos punts. Aida ha posat al davant l’Albacete amb un doblet a la primera part, però les catalanes han reaccionat amb energia i amb les dianes de Pilar i Lombi han igualat el marcador abans del descans. Cristina Baudet ha coronat la millora local amb un gol a la represa i, tot i disposar de fins a tres ocasions clares per sentenciar, el 3-2 s’ha mantingut fins als últims deu minuts. Un discutit penal que ha convertit Bautista ha significat l’empat definitiu, tot i que les visitants han pogut emportar-se els tres punts en temps afegit amb un llançament de falta que s’ha estavellat a la creueta.