Luis Rubiales

EFE/ Redacció. La Guàrdia Civil ha deixat en llibertat Luis Rubiales, expresident de la Reial Federació Espanyola, després de prendre-li declaració. Membres de la Unitat Central Operativa (UCO) l‘havien detingut només aterrar a l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas procedent de República Dominicana, segons han informat fonts properes al cas a l’Agència EFE.

La jutgessa embarga un Mercedes a Rubiales

D’altra banda, la jutgessa que investiga irregularitats en contractes vinculats a la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) a l’etapa de Luis Rubiales ha bloquejat més de mig centenar de comptes bancaris a diversos investigats, alguns de l’expresident federatiu, a qui ha embargat un Mercedes.

Presumptes delictes de corrupció

Dilluns passat, la UCO va registrar, al costat de forces de seguretat de República Dominicana, l’allotjament temporal de l’expresident de la Federació Espanyola de Futbol en aquest país, on Rubiales hi ha passat els darrers mesos. La jutgessa investiga contractes, possiblement irregulars, dels últims cinc anys a l’RFEF, quan Luis Rubiales n’era el president.