LUIS ENRIQUE MARTÍNEZ, entrenador del FC Barcelona "Un equipo que sea fiel a lo que ha sido todos estos años anteriores, sobre todo en los años que hemos visto al Barça ganar títulos, un equipo que ilusione y que sea atractivo a la hora de jugar, un equipo que presente posibilidades y recursos tácticos y técnicos, un equipo que vaya a por la victoria desde el primer partido." "En mi caso yo ya soy un líder, yo lidero mi equipo. Otra cosa es que luego tenga ascendencia sobre los jugadores o no. Mi objetivo como entrenador siempre ha sido la de tenerla, contar con ellos y llevarlos a la parcela de una visión más grupal y eso es lo que voy a intentar hacer." ANDONI ZUBIZARRETA, director esportiu del FC Barcelona "El Valencia tiene la propuesta del Barça y lleva trabajando con ese tema desde la discreción del no decir, que creemos que es la mejor para poder conseguir acuerdos."

Segona roda de premsa des que Luis Enrique és l’entrenador del Barça. Després del dia de la presentació, el tècnic ha tornat a respondre a les preguntes dels periodistes. Ha començat explicant que el seu primer objectiu és treure el màxim rendiment de tots els jugadors, inclòs Messi, que per ell continua sent el millor jugador del món. Pel que fa als tres porters, ha dit que ara mateix Jordi Masip seria el titular, perquè és a qui més coneix, i que espera utilitzar molts jugadors del filial. Sobre l’estil de joc, vol mantenir-se fidel a la filosofia Barça, però introduint-hi matisos.
D’altra banda, el director esportiu, Andoni Zubizarreta, que també ha estat a la roda de premsa, ha dit que els advocats del club els han recomenat prudència en el cas de Luis Suárez. Quant a Xavi i Alves, ha explicat que tenen contracte en vigor i que han de parlar amb ells per decidir el millor per a les dues parts. I sobre el fitxatge del central ha reconegut que han fet una oferta al València per fitxar Jeremy Mathieu.