El Muntanyesa ha començat la pretemporada. L’equip continua a les ordres de Dani Andreu, que té clar que l’objectiu és retornar l’equip a la Tercera Divisió. L’entrenador per al curs 2019-2020 ha fitxat 11 jugadors. Sobretot ha intentat abaixar la mitjana d’edat de la plantilla i que junt amb alguns jugadors veterans puguin aconseguir l’objectiu.

Fernando Velillas, fitxatge estrella

Torna la màgia a Nou Barris. El davanter Fernando Velillas torna a la Monta per intentar retornar l’equip a la Tercera Divisió. El davanter de 32 anys fitxa per a tres temporades. La temporada 2015-2016 ja va jugar a la Monta, on va aconseguir 11 gols. Els aficionats del Muntanyesa estan molt il·lusionats amb aquest fitxatge i esperen grans tardes de futbol.

A part de Velillas també cal destacar els fitxatges de Brian Canalejo i Àlex Alba, provinents del San Cristóbal de la Tercera Divisió. Canalejo és un jugador de banda molt desequilibrant i que ha jugat moltes temporades a la Segona Divisió B. Pel que fa a Àlex, es un central que la temporada passada va marcar set gols. El davanter Javi Sánchez intentarà aportar la seva experiència i gol a l’equip de Nou Barris.

La Monta aquesta temporada jugarà al grup 2 de la Primera Catalana. El 8 de setembre jugarà el primer partit de Lliga a la Bombonera de Nou Barris contra el Sant Ildefons. Els groc-i-negres aquesta temporada jugaran un derbi barceloní contra el Martinenc i faran molts quilòmetres ja que estan al mateix grup que l’Ascó, l’Almacelles, el Tàrrega o el Mollerussa.