Lona Joan Laporta a Madrid

Una de les accions dels candidats a la presidència del Barça que més impacte va tenir en el seu moment va ser la lona que la candidatura de Joan Laporta va penjar en un edifici de Madrid. Ara, el candidat vol que aquesta tingui una finalitat social i serveixi per a una bona causa. Tots aquells que vulguin un record de la mateixa podran fer un aportació per a la Fundació FC Barcelona.

De 600 metres de lona a 360 centímetres quadrats

La pancarta que la candidatura de Joan Laporta va instal·lar en un edifici de la capital d’Espanya, a tocar del Santiago Bernabéu, ocupava un espai de 600 metres quadrats. Ara, els responsables d’Estimem al Barça han decidit que tots aquells que ho desitgin puguin tenir una reproducció de la mateixa amb de 29,7 x 12,15 centímetres. Una mida aproximada a mig full DIN-A4.

Per tenir la reproducció de la pancarta, caldrà fer una aportació voluntària que anirà destinada a la Fundació FC Barcelona. Juntament amb la còpia, cada persona rebrà una carta del candidat Joan Laporta com a credencial de la reproducció de la pancarta instal·lada a Madrid entre el 15 de desembre i el 14 de gener del 2021.

Vull que la lona tingui la seva derivada solidària.”
Joan Laporta, candidat a la presidència del FC Barcelona

Per obtenir la reproducció, aquells interessats hauran de fer una comanda per internet a la pàgina web de la candidatura de Joan Laporta i recollir-la en alguna de les seus que Estimem al Barça té repartides per tot Catalunya, Andorra, Perpinyà, Mallorca, Menorca, País Valencià i Madrid.

Les aportacions només es podran fer mitjançant targeta bancària i s’ha obert un compte corrent específic per canalitzar les donacions.