VIRAN MORROS, jugador del FC Barcelona Intersport "Ara mateix el més important és el club. El que hem de fer és pensar a treure els partits que tenim de Lliga, els partits de Champions, i la Copa del Rei, que és el que ve ara aquests dos mesos." JUANÍN GARCÍA, jugador del FC Barcelona Intersport "El domingo empezamos otra vez la Liga, esperemos seguir con la línea con la que terminamos el año pasado."

Diumenge a les 20.15 h, el Barça Intersport tornarà a jugar un partit de la Lliga Asobal. Serà el primer partit de la segona volta al camp del Naturhouse la Rioja.

Els 10 jugadors internacionals blaugrana que han disputat el campionat d’Europa de seleccions s’han reincorporat aquest dijous a la feina del club. El més mal parat del torneig ha estat Víctor Tomàs, que es va fer una lesió muscular i estarà tres setmanes de baixa. L’entrenament, l’ha dirigit el segon entrenador, Toni Rubiella, atès que Xavi Pascual es recupera de l’operació del cor a què va ser sotmès el dia 28 de desembre. Precisament ha sortit avui de l’Hospital Clínic i ja és a casa.

El Barcelona lidera la Lliga Asobal amb 30 punts, davant els 28 de l’Atlètic de Madrid. El Barça ha guanyat tots els partits de la primera volta, lidera el seu grup de la Copa d’Europa i ha guanyat la Copa Asobal, de moment els balanç és immillorable.