El RCD Espanyol tindrà aquest any una nova secció. L’APMAE (Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol) ha impulsat les Seccions Deportives Espanyol i ha començat per l’hoquei patins. Els blanc-i-blaus recuperen una secció històrica que va tenir a les seves files jugadors com Joan Antoni Samaranch o Jordi Trias.

Precisament Jordi Trias va ser l’encarregat de donar la primera samarreta de la nova secció al capità de l’equip, Eloi Gaspar. Ho va fer en un emotiu acte de presentació que va servir per conèixer els 11 jugadors que defensaran els colors blanc-i-blaus a la Segona Catalana masculina. Aquesta serà la categoria en què debutarà l’equip entrenat per Bernat Bosch i que tindrà l’exseleccionador Carlos Feriche com a coordinador.

Els responsables de Seccions Deportives Espanyol han hagut de treballar molt per fer realitat un projecte que té diversos patrocinadors i un pressupost de gairebé 30.000 euros. De moment, l’equip ha demanat la col·laboració de dues entitats barcelonines per poder tirar endavant la idea. La pista dels Jesuïtes de Sarrià acollirà els entrenaments de la secció, mentre que els partits els disputaran al pavelló municipal del Guinardó, on juguen les seccions poliesportives del FC Martinenc.