L'Europa ha sortit amb molta intensitat, i al minut dos ja ha avisat amb una rematada de Roberto Camacho que Ureña ha aturat com ha pogut. Qui també ho ha provat ha estat Diego, però no ha fet un bon xut. Al quart d'hora ha arribat el gol dels escapulats. Valderas ha centrat, Cebri ha controlat amb el pit i d'un xut amb la dreta ha superat Ureña. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans. A la represa el Figueres ho ha provat a pilota aturada, el xut de Cristino ha sortit alt. Al minut 68 ha entrat Javi Sánchez pel golejador Cebri, als de Pedro Dólera els ha costat tancar el partit. A vuit minuts per al final Javi Sánchez ha aprofitat un rebuig de Cano i amb un pèl de sort ha controlat la pilota. S'ha plantat davant d'Ureña i d'un xut col·locat ha fet el segon dels de Gràcia. Pedro Dólera ha estat expulsat al minut 86. I en el temps afegit expulsió de Cuadras i en el llançament de falta, gol de Guillem Cornellà. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Al final ha vingut el gol de Javi, que ens ha donat tranquil·litat i crec que som molt justos vencedors. I els jugadors ja... Ja tocava perquè s'ho estan currant molt i aquestes ratxes són dificils de passar, però bé, la confiança dins del vestidor hi ha estat sempre. Som un pinya i la veritat és que estic molt content."

EUROPA: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, Cuadras, Marc Esteban, Camacho, Valderas (Vivó, 78′), Cebri (Javi Sánchez, 68′), Guzman i Diego (Rovira, 60′).

FIGUERES: Ureña, Micaló (Cornellà, 79′), Argi, Busquets, Murga (Borja, 66′), Ferran Grau, Pedro, Moñino, Bernat, Cristino (Alberto, 62′) i Ferrón.

ÀRBITRE: David Jorge Conejo Rodríguez (Tarragona).

TARGETES: Grogues a Cuadras -dues i expulsió al minut 92-, Camacho, Cebri i Diego (Europa) i a Ferrón (Figueres). Vermella directa al tècnic Pedro Dólera -minut 86-.

GOLS: 1-0 (Cebri, 14′); 2-0 (Javi Sánchez, 82′); 2-1 (Cornellà, 92′).