La derrota en Copa ha passat factura al Barça, que ha caigut de forma inesperada al Palau davant l’Igualada. El duel ha estat mol disputat i Toni Baliu ha avançat els visitants al minut 7. Pascual ha fet l’empat de penal i abans del descans Raúl Marín ha capgirat el resultat. Però els blaugrana no han pogut rematar la feina i els gols de Sergi Pla i Vives han tornat a fer la volta al marcador. Llavors Marc Gual ha rebut un cop molt fort al nas que li ha impedit seguir jugant. Matías Pascual ha fet el 3 a 3 de penal i també de penal ha arribat el 3 a 4, obra d’Oller. Marc Torra ha empatat novament, però un gol de Molas de falta directa ha donat el triomf a l’Igualada.

FC Barcelona (2+2): Fernàndez, Gual, Panadero, Álvarez i Torra –cinc inicial–; Pascual, Reinaldo, Marín i Barroso.

Monbus Igualada HC (1+4): Deitg, Molas,Vives, Pla i Baliu –cinc inicial–; Oller i Muntané.

Gols: 0-1, Ton Baliu (min 7); 1-1, Pascual, p. (min 13); 2-1, Marín (min 24); 2-2, Sergi Pla (min 32); 2-3, Vives (min 38); 3-3, Pascual, p. (min 39); 3-4, Oller, p. (min 44); 4-4, Torra (min 47), i 4-5, Molas, FD (min 49).