Molt bon partit de l’equip entrenat per Pedro Dólera, que s’ha impossat per 0 a 2 al Vilafranca.
Els escapulats han dominat el joc durant tot el partit. Les ocasions eren principalment per a l’Europa i les arribades dels d’Ivan Moreno han estat molt poques. L’Europa ha vist com li han anul·lat un gol per fora de joc abans de descans. A la segona part s’han marcat els dos gols. Rovira ha fet una centrada que Alex Poves ha enviat al fons de la porteria, primer gol de Poves com a escapulat. Els de l’Alt Penedès han buscat l’empat, però han estat els de Gràcia els que han matat el matx. Padilla ha robat una pilota i s’ha plantat sol davant de Marc Ramírez ,que ha rebutjat el xut. La jugada ha continuat i finalment ha estat Roberto Camacho qui ha superat Ramírez amb una vaselina. 0 a 2 i els tres punts cap a Gràcia, malgrat que el Vilafranca ho ha seguit buscant.

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Duran (Marcos, 75′), Font, Medina, Aitor Casas, Dani Antolinez, Munta, Oribe, Guti (Bernat, 65′), Boira i Santi Triguero.

CE Europa: Rafa Leva, Pastells, Víctor Duran, Cano, Alegre, Putxi, Nils (Javi Sánchez, 71′), Guzman (Javi Lara, 65′), Poves (Camacho, 79′), Padilla i Rovira.

Gols: 0-1 (Poves); 0-2 (Camacho).