L’Europa ha guanyat l’Horta amb gols d’Alberto i de Valderas. Els escapulats miraran d’aconseguir el seu primer Torneig d’Històrics davant el Sant Andreu.

La primera part ha començat amb domini escapulat, amb diverses ocasions. Fins i tot l’àrbitre ha anul·lat un gol a l’Europa per falta al porter Adrián, que s’ha hagut de retirar del camp. Al seu lloc ha entrat el porter suplent Carles, que ha encaixat el primer gol als tres minuts d’entrar al camp. Ha estat Alberto al minut 21 de la primera part.

L’Horta s’ha espolsat la son de les orelles i ha començat a atacar la porteria de Cañadas. tot i que l’Europa també ha tingut les seves opcions de gol. El 2-0 final l’ha fet l’escapulat Valderas. Tots dos equips han jugat una bona estona amb 10 jugadors.