El Badalona, en un primer partit amb poc futbol, no va poder superar un ordenat Júpiter, equip de Territorial Preferent, tres categories per sota dels badalonins. La loteria dels penals va decantar-se a favor dels barcelonins. Per tant, el conjunt de Manolo Márquez, sense més opcions, havia de guanyar el Muntanyesa per poder optar a classificar-se. Un gol de Sallarès al minut 34 va donar el triomf contra el nou equip de la Tercera Divisió. En el tercer enfrontament, tots els equips tenien opcions per passar a les semifinals. Ni el Muntanyesa ni el Júpiter van poder superar les porteries rivals i l'empat a zero final va donar la classificació al Badalona, que se les haurà amb el Sant Andreu. MANOLO MÁRQUEZ,entrenador del CF Badalona "En un partit de pretemporada, dos equips de Segona B, el nostre objectiu és arribar el millor possible a la primera jornada i llavors intentarem fer un partit maco, digne i a veure si podem arribar a la final de dissabte." L'Horta espera rival, que sortirà del triangular d'avui entre l'Espanyol B, l'Europa i l'actual campió, el Masnou.

El primer partit entre el Badalona i el Júpiter ha acabat amb un0-0 al marcador, tot i que als badalonins els han anul·lat un gol en fora de joc.

El Badalona, que vestia de blau cel, s’ha refet i ha aconseguit derrotar el Muntanyesa per 1 gol a 0, gràcies a un xut llunyà de Marc Sellarès al minut 34.

En el darrer partit de la jornada, ni el Júpiter ni el Muntanyesa han aconseguit marcar cap gol, i han deixat via lliure a la classificació del Badalona. Aquest dijous entren en joc els tres darrers equips, l’Espanyol B, l’Europa, i el vigent campió, el Masnou.