Abans del partit el Palau va voler homenatjar l'equip que ha batut el rècord històric d'imbatibilitat de la Lliga Asobal. Els blaugrana han encadenat 73 victòries consecutives, davant el Villa de Aranda va caure la 74a, i 73 jugadors de l'handbol base del club van fer el passadís a aquest equip, que continua fent història. Sigui per la celebració o pel cansament acumulat, després del viatge a Dinamarca de la Lliga de Campions, el Barça va començar fred i això ho van aprofitar els burgalesos per dominar i manar en el marcador a la primera part. A la represa, els blaugrana es van treure la son de les orelles i van reaccionar. El parcial va ser de 25 a 12 per acabar guanyant el partit. Sigurdsson amb vuit gols i Víctor Tomàs amb sis van ser els màxims golejadors blaugrana.

FCB Lassa, 38
BM Villa de Aranda, 26

FCB Lassa: Saric, Noddesbo (1), Kopljar (3), Ariño (4), Gurbindo (4), Ruesga (1), Jallouz (2) –set inicial-, Pérez de Vargas, Víctor Tomás (6), Entrerríos (2), Sorhaindo (0), Sigurdsson (8), Syprzak (5), Oriol Rey (0), Dujshebaev (1), Lazarov (1).

Villa de Aranda: Rangel Luan, Armi Part (1), Moyano (2), Roberto Sánchez (6), Moreira (1), Revin (3), Dos Santos (3) –set inicial-, Canyigueral (2), Peciña (0), Javier Muñoz (5), Megías (1), Perrella (1), Cakic (1).

Parcials cada 5 minuts: 1-1/3-5/4-6/7-9/9-11/13-14/21-18/25-18/31-20/33-22/38-26.