Gran partit el que han jugat l'Europa i el Júpiter al Nou Sardenya. Als cinc minuts de joc Javi Leon ha rebut un cop de cap de Mechi, que li ha provocat una fractura de pòmul i nas. Just en aquell instant, doble ocasió dels de la Verneda. Primer, Elhadji, i ha tret Rafa, i el xut de Velillas ha anat al pal. El Júpiter ha tornat avisar, i al minut 15 segon pal de Velillas. Al minut 19, jugada de Ramon Rovira que ha superat a Santolaya, la centrada l'ha treta Poche, però Álex Cano ha aprofitat el rebuig per fer el primer. L'Europa s'ha sentit còmode, Guzman ho ha provat des de la frontal. Resposta de Romo amb un xut de falta, Rafa Leva ha enviat a córner. A la represa, gran llançament de falta de Velillas, Rafa Leva no ha pogut fer-hi res i el Júpiter ha igualat el partit. Al minut 66, Óscar Muñoz ha controlat dins de l'àrea, i ha passat a Rovira, la centrada ha estat rematada per Roberto Camacho, que ha fet el segon de l'Europa. Els de Juanjo García ho han seguit provant, primer Elhadji de cap, i tot seguit Masa. L'Europa ha pogut fer el tercer, Jaume Albert ha estat molt bé davant del xut de Victor Duran. En el temps afegit Velillas ho ha intentat amb un llançament de falta. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Content per la imatge, trist perquè penso que ens hauríem d'haver emportat algun gol més. Però això és futbol i, res, a treballar demà al matí i començar aquesta nit a pensar en la Rapitenca." PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "El Júpiter és un equip que aquest 2013 crec que era el tercer classificat i aquest equip és un equip ben treballat, un equip que competeix, un equip molt difícil de guanyar, ve de guanyar dels últims nou punts sis, no?"

2 – CE Europa: Rafa Leva, Édgar, Víctor Duran, Cano, León (Alberto, 14′), Valderas, Javi Lara, Guzman, Camacho, Rovira (Diego, 87′) i Óscar Muñoz (Epitié, 70′)

1 – CE Júpiter: Jaume Albert, Mechi (Toni, 89′), Masa, Poche, Santolaya, Elhadji, Romo, Israel, Oriol (Peter, 77′), Velillas i Chinchilla (Xavi Valls, 87′).

Gols: 1-0, Cano (20′); 1-1, Velillas (50′); 2-1, Camacho (66′)