Pedro Dólera, entrenador del CE Europa: "El Terrassa se'n va encantat amb un partidàs i nosaltres amb cara de 'primos' amb un partidito i no" "A nivell pressió la primera part ha estat excel·lent, excel·lent." "Ja et dic el que hagi vist el partit és un 4 a 0, 4 a 1." "Aquest equip era el superTerrassa, del Terrassa explica'm tu que has vist del Terrassa, del superTerrassa" "Si tu no acabes de matar els partits i hem de fer dos 'golarros' estratosfèrics per marcar i ells amb dues merdes doncs et fan dos gols" Dólera estava molt enfadat. És lògic. L'única cosa que no es pot controlar des de la banqueta és la sort. I la sort no ha acompanyat els graciencs que tot i avançar-se amb un gol de Rovira, han vist com Xavi Molist ha igualat en una de les poques arribades visitants. A la represa, el golàs de Rovira deixava novament el marcador on havia d'estar per mèrits futbolístics. A l'últim minut, Erencia ha fet el 2 a 2.

CE Europa: Rafa Leva, Pociello, Cano, Alberto González, Ivan Alvarez (Parres, min.69), Peque (Guzman, min.82), Cebri, Valderas (Delmàs, min.67), Javi Lara, Rovira, Aitor Torres.

Terrassa CF: Diego, Lalo, Erencia, Osuna (Toni, min.77), Carlos (Manu Moreno, min.62), Libo, molist, Montero, Ramon Suàrez, David Garcia, Trives (Joshua, min.46).

Gols: 1-0 Rovira min.10, 1-1 Molist min.39, 2-1 Rovira min.66, 2-2 Erencia min.89.