Pedro Dólera, entrenador del CE Europa: "El Terrassa se'n va encantat amb un partidàs i nosaltres amb cara de 'primos' amb un partidito i no" "A nivell pressió la primera part ha estat excel·lent, excel·lent." "Ja et dic el que hagi vist el partit és un 4 a 0, 4 a 1." "Aquest equip era el superTerrassa, del Terrassa explica'm tu que has vist del Terrassa, del superTerrassa" "Si tu no acabes de matar els partits i hem de fer dos 'golarros' estratosfèrics per marcar i ells amb dues merdes doncs et fan dos gols" Dólera estava molt enfadat. És lògic. L'única cosa que no es pot controlar des de la banqueta és la sort. I la sort no ha acompanyat els graciencs que tot i avançar-se amb un gol de Rovira, han vist com Xavi Molist ha igualat en una de les poques arribades visitants. A la represa, el golàs de Rovira deixava novament el marcador on havia d'estar per mèrits futbolístics. A l'últim minut, Erencia ha fet el 2 a 2.

Un gol a l’últim minut ha evitat que l’Europa sumés tres punts contra el Terrassa. Dos gols espectaulars de Rovira havien posat per davant els escapulats, que s’han de conformar amb un punt.

CE Europa: Rafa Leva, Pociello, Cano, Alberto González, Ivan Alvarez (Parres, min.69), Peque (Guzman, min.82), Cebri, Valderas (Delmàs, min.67), Javi Lara, Rovira, Aitor Torres.

Terrassa CF: Diego, Lalo, Erencia, Osuna (Toni, min.77), Carlos (Manu Moreno, min.62), Libo, molist, Montero, Ramon Suàrez, David Garcia, Trives (Joshua, min.46).

Gols: 1-0 Rovira min.10, 1-1 Molist min.39, 2-1 Rovira min.66, 2-2 Erencia min.89.