L'Europa ha perdut el quart partit de la temporada i el primer a casa. Javi León ha tornat a la titularitat i ha estrenat una màscara a l'estil Stuani. Les arribades a la porteria han estat per a tots dos conjunts, però el Manlleu ha marcat primer. Gery ha centrat i Fortet s'ha anticipat a Victor Duran i Rafa Leva, i ha fet el primer. L'Europa ha reclamat unes mans de Barnils que l'àrbitre no ha assenyalat. A la mitja hora de partit nou cop dels osonencs. Ginés ha centrat i Manel Sala ha fet el segon. El Manlleu ha pogut fer el tercer però Rafa Leva ha aturat l'intent de vaselina de Baruc. Resposta dels escapulats, Alberto ha rematat de cap i ha enviat la pilota al pal. A la represa, els de Pedro Dólera han sortit per remuntar el partit. Diego ha enviat la pilota al pal. Al minut 50, Javi Lara ha tret una falta i Óscar Muñoz ha fet el primer de l'Europa. Els graciencs ha seguit treballant per igualar el partit. De nou una falta que ha tret Rafa Leva, la defensa no ha tret bé la pilota i Rovira ha fet l'empat. Però després de fer la feina més difícil, a l'Europa l'hi ha durat poc l'alegria. Baruc ha rebut una bona passada i d'esperó ha fet el tercer del Manlleu. Llavors el Manlleu ha buscat la contra i en una, ha estat a punt de fer el quart, però entre Rafa Leva i després el travesser ho han impedit. L'Europa ha buscat de nou l'empat però li ha mancat encert. En el temps afegit els jugadors de Pedro Dólera han reclamat un possible penal per mans de Barnils. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Crec que sortim intensos els primers 15 minuts, després no se que pasa. Bé si que se que pasa que normalment dominem tant la pilota que ens aburrim, aquest és el problema. No som capaços de ser verticals, d'acabar jugades com hem fet a la segona part sense un futbol gens vistos pot ser de toc, però si més per feina i hem de trobar aquest punt intermig."

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Torres, Alberto, Víctor Duran, León (Cano, 80′), Javi Lara, Rovira, Valderas, Óscar Muñoz, Mañosa (Epitié, 45′) i Diego (Delmàs, 60′).

MANLLEU: Barragan, Masoliver (Muntada, 70′), Arxi, Gely, Manu, Barnils, Ginés, Baruc, Manel Sala (Guzman, 45′), Fortet (Adrià Casanovas, 81′) i Masó.

ÀRBITRE: Roger Sales Font (Anoia).

TARGETES: Grogues a Alberto, Óscar Muñoz i Mañosa (Europa) i a Gely, Ginés, Fortet i Muntada (Manlleu).

GOLS: 0-1 (Fortet, 20′); 0-2 (Manel Sala, 29′); 1-2 (Óscar Muñoz, 50′); 2-2 (Rovira, 72′); 2-3 (Baruc, 74′).