Abans del derbi, el club escapulat ha fet la festa del futbol base. Han estat presentats tots els equips formatius de l'Europa. També s'ha fet un reconeixement a Joan Leon i Santi Altimira, del cos tècnic del primer equip, per la intervenció en l'ensurt de l'Albert Alegre. També el periodista Ignasi Trapero i aquesta casa, Barcelona Televisió, pel seguiment informatiu de l'entitat de Gràcia. Pel que fa al matx els primers 45 minuts no han tingut un clar dominador. Tots dos conjunts han arribat a les àrees rivals però sense crear gaire perill per als dos porters. A la represa, l'Europa ha sortit amb una velocitat més que el Martinenc i això s'ha transformat amb ocasions. A pilota aturada n'ha tingut dues l'equip de Pedro Dólera però el travesser s'ha aliat amb els vermells. A l'altre bàndol Elhadji ha pogut marcar però el marcador no s'ha mogut i el derbi ha acabat en taules.

CE EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Rovira (Camacho, min 81), Javi Lara, Javi Sánchez, Guzman (Padilla, min 81) i Ignacio (Nils, min 67).

FC MARTINENC: Carulla, Àlex, Diego, Sergio, Acosta, Alberto, David Serrano (Roger, min 89), Céspedes (Pau, min 63), Elhadji, Velillas i Éric (Cristian, min 79).

ÀRBITRE: Héctor Robas Bondía (el Baix Llobregat) assistit per Édgar Ramírez Hens (Tarragona) i Joan Ponce Moreno (el Baix Llobregat).

TARGETES: grogues a Alberto i Guzmán (Europa) i a Àlex, Diego, Sergio, Acosta, Alberto i Éric (Martinenc).

GOLS: cap.