L'Europa juvenil ha començat molt malament la temporada, ha perdut aquesta tarda per 0 a 3 contra el Gramenet B. Al minut 28 Boza ha fet el primer de penal. A la segona part Robert n'ha aconseguit el segon al minut 77 i quan faltava un minut perquè s'acabés el matx Tarsi ha fet el definitiu 0 a 3. L'entrenador de l'Europa, Toni Cosano, esperava molt més de l'equip. En canvi el Sant Andreu ha aconseguit guanyar el seu primer partit, 2 a 3 contra el Mollet. Els andreuencs han començat bé, dues arribades i dos gols al marcador. Geri ha aprofitat un passada en profunditat de Tito per fer el primer gol al minut 20. Al 39, Víctor n'ha fet el segon d'un gran xut des de fora de l'àrea. Després del descans semblava que el Sant Andreu ho tenia tot controlat, però un gol al minut 50 de Borja i un altre d'Alex, al 72, en aprofitar un rebuig defectuós del porter Marc, ha deixat de nou l'empat al marcador. Al 81, expulsió del porter del Mollet per tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea. Tito s'ha encarregat de xutar la falta i ha aconseguit el tercer gol i la victòria per al Sant Andreu.