L'Europa ha aconseguit una victòria treballada davant del Rubí, un dels equips que lluita per entrar al play-off. Pedro Dólera, que ha vist el partit a la graderia, ha plantejat el matx amb els onze jugadors que van jugar la segona part a Ascó i que van aconseguir l'igualada. Això, li ha sortit bé a Dólera, ja que al minut 11 Roberto Camacho ha fet l'únic gol del partit. La resta de la primera part, poc més, excepte dues jugades polèmiques: un possible penal d'Alberto sobre Matamala que l'àrbitre ha castigat amb groga per al jugador del Rubí per mans, i un gol anul·lat a Javi Sánchez per un possible fora de joc. Al Nou Sardenya s'ha pogut veure l'entrenador del Cornellà, Jordi Roger, i els jugadors del Muntanyesa Nils, Padilla i Aleix. A la segona part, poques arribades i les que hi hagut amb molt poc perill. La més clara, un xut d'Ernest que ha acabat al lateral de la xarxa. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Era un tema de sinergia, vàrem notar que l'equip va tenir molta rauxa, que l'equip va estar omnipresent en totes les facetes del joc, va fer un canvi radical i volíem allargar-ho, encara que sabíem que potser era un equip més preparat per jugar fora de casa que a casa. Hem donat continuïtat i crec que de veritat que ha estat molt bé."

EUROPA: Rafa Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León, Vivó, Rovira (Javi Lara, 78′), Marc Esteban, Javi Sánchez, Camacho (AItor, 81′) i Cebri (Guzman, 64′).

RUBÍ: Segovia, Kike, Fontanils, Castell (Zambudio, 74′), Capó, Cervantes (Roger, 59′), Vila, Héctor, Matamala, Collado i Àlex Pla (Ernest, 45′).

ÀRBITRE: Jordi Molina Fernández (Sabadell).

TARGETES: Grogues a Alberto, Víctor Duran, Javi Sánchez, Camacho, Javi Lara i Guzman (Europa) i a Castell, Héctor i Matamala (Rubí).

GOLS: 1-0 (Camacho, 10′).