Partit ensopit el que s'ha vist aquesta tarda a Vic. A la primer part no hi hagut gaires ocasions. La més perillosa: aquest xut llunya del Vic que Rafa Leva ha aturat. Només començar la segona part, Alex Delmàs ha forçat un penal. Javi Lara ha estat l'encarregat del llançament, però el porter, Adri Buetas, l'ha refusat i la pilota ha estat aprofitada per Álex Cano, que ha fet el gol. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Sabíem que tindríem poques opcions de gol i havíem d'aprofitar-les i bé una de les poques que hem tingut l'hem fet i ells crec que tampoc han tingut pràcticament ni una. I bé crec que és just perquè hem sabut aguantar bé i no hem passat molts problemes." A partir d'aquest moment els jugadors de Pedro Dólera han controlat el partit i el Vic ha buscat fer l'empat. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Aquí al futbol el que fa gols és el que guanya i ja et dic com altres vegades he patit jo doncs en aquest cas crec que hem estat com a mínim, hem buscat la situació per poder guanyar." El temps ha anat passant i l'Europa ha aconseguit els tres punts en un partit no gaire bo, però que situa els graciencs segons a la classificació. PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "És important, jo recordo el dia després de Cornellà com ens van dir que havíem jugat un partidas, que havíem sigut un equipas, que no se quants però que estàvem a deu. I ara estem per davant i això vol dir que estem fent les coses bé. Guanyar a Vic, jo se lo difícil que és i avui me'n vaig molt content perquè és un camp molt complicat i vaig a gaudir d'aquesta victòria com si hagués guanyat la Copa d'Europa perquè això és així. Llavors molt content i els meus jugadors encara més." Ara l'Europa té 15 dies per preparar el proper partit, que serà contra el líder, l'Olot. Pendents de la confirmació federativa, el partit es jugarà dissabte 5 a les 4 de la tarda.

VIC: Adri Buetas, Ramon Carrascal, Marc Garcia, Jordi Pla, Héctor, Poves (Bernat, 63′), Alexis (Solernou, 60′), Pol Coll, Marc Casas (Puigdesens, 73′), Roger Casas i Marcel Verdaguer.

EUROPA: Rafa Leva, Aitor Torres, Cano, Víctor Duran, Édgar, Javi Lara, Guzman, Camacho, Óscar Muñoz (Epitié, 75′), Diego (Rovira, 61′) i Delmàs (Mañosa, 87′).

ÀRBITRE: José Francisco Pérez Bueno (Maresme).

TARGETES: Grogues Ramon Carrascal, Héctor, Pol Coll i Marcel Verdaguer (Vic) i a Édgar i Rovira (Europa).

GOLS: 0-1 (Cano, 48′).