Un solitari gol de Marc Torra ha estat lluint en el marcador des del minut 20, però els de Gaby Cairo no han rematat la feina i quan faltaven tres minuts Seró ha fet el gol de l’empat. L’emoció estava servida i quan faltaven 35 segons per al final una falta directa a favor del Barça ha estat el detonant de la victòria. Marc Torra novament s’ha encarregat de fer el gol decisiu del partit.

FC Barcelona (1+1): Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero, Marc Torra, Pablo Álvarez –cinc inicial– Reinaldo García, Marc Julià i Sergio Miras.

Noia Freixenet (0+1): Puigbí, Esteller, Del Amor, Mitjans, Feixas –cinc inicial– Seró, Teixidó i Bargalló.

Gols: 1-0, Marc Torra, FD, min 20; 1-1, Seró, FD, min 47, i 2-1, Marc Torra, FD, min 49.