PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "Tot lo que vam patir, pues el primer dia una alegria també va bé no? Això és molt llarg, acaba de començar i pot donar mil voltes, però bueno també a vegades, sembla una tonteria però tenir un dia content, i el primer, és d'agraïr."

L’Europa ha començat amb una gran victòria per 0 a 2 contra el Terrassa. Un golàs de falta de Cebri ha obert la llauna a la primera part. Un gol que ha esperonat els graciencs que estaven disposats a sumar els 3 punts contra un altre dels candidats a ocupar la zona alta de la classificació. A la segona part els egarencs han intentat fer l’empat però un Europa molt ben posicionat i amb ofici no ha deixat que arribés l’empat. A més, a les acaballes del partit, Camacho ha fet el segon després de fallar un penal. Al final 0 a 2 i l’Europa que fa molt bona pinta.

Terrassa FC: Miguel Angel, Ferran, Raul Barriendos, Ruben, Xavi Molist, Montero, Alberto García, Pugui, Carles Güell, Joan, Carles Montoro. També han jugat: Vinuesa, Willy, Alex Fernández.

CE Europa: Rafa Leva, Edgar, Victor Duran, Alex Cano, Javier Leín, Jaume Mañosa, Rovira, Roberto Camacho, Guzmán, Delmàs, Cebri. També han jguat: Epitié, Diego, Alberto González.

Gols: 0-1 Cebri i 0-2 Camacho