L’Europa ha arribat a Vilatenim conscient que el Figueres, a part de tenir un dels marcadors més bonics de la categoria, ha convertit el seu estadi en un fortí. Amb el d’avui ja sumen 27 partits sense perdre a casa. Aquesta ratxa ha engarrotat els escapulats, que han sortit despistats. El Figueres se n’ha aprofitat per dominar la primera part i fer el primer, gràcies a Moñino. L’actitud dels de Pedro Dólera ha canviat radicalment a la represa i els graciencs han buscat l’empat amb insistència. El tècnic ha volgut donar entrada a Delmàs, que abans s’ha hagut de canviar els escalfadors. Un cop solucionat, penal a favor de l’Europa, que Javi Lara ha transformat en l’empat. En els últims minuts ha tocat patir, però l’1 a 1 ja no s’ha mogut del marcador.