PEDRO DÓLERA, entrenador del CE Europa "L'equip ha estat molt ferm, no hem perdut mai la cara al partit, hem tingut la bola, però bueno ells han marcat dos gols a pilota parada i ens ha costat no guanyar el partit."

L’Europa es va avançar en el marcador. Era el minut 12 quan Marc Fernández col·locava el 0 a 1 en el marcador, però l’alegria dels escapulats només va durar cinc minuts. Aquest va ser el temps que va necessitar el Cornellà per empatar de penal, gràcies a Cebri. I només quatre minuts més tard els locals van capgirar el marcador. Va ser després d’una falta que David va rematar de cap. Ja a la segona part va arribar el gol defintiu, obra de Nesta. L’Europa és sisè a cinc punts de la quarta posició, l’última que dóna accés a jugar la promoció d’ascens.