Els homes de Guardiola han fet una de les millors primeres parts de la temporada. L’entrenador ha donat descans a homes com Keita i Sergio Busquets, i ha fet jugar una davantera de la casa, amb Jeffren, Bojan i Pedro. Una gran passada de Xavi Hernández l’ha culminat Bojan per obrir el marcador. A banda del gol,  s’han pogut veure ocasions de Jeffren, Pedro, Messi i especialment una xilena d’Alves que s’ha estavellat al travesser.

A la segona part, el domini del partit s’ha equilibrat. El Depor ha començat a crear problemes al Barça i ha començat a avisar tímidament a la porteria de Valdés. Però una jugada que ha començat el porter del Barça amb un xut llarg que perseguia Dani Alves, l’ha refusat el porter del Depor Aranzubia i la pilota ha caigut a peus de Pedro, que al mig del camp ha xutat tal com venia per fer pujar el 2-0 al marcador. Uns minuts després, Touré Yaya ha posat el 3-0 final,  en controlar una centrada i afusellar el porter del Depor. Amb aquest resultat, el Barça traspassa la pressió al Madrid.