Partit igualat i travat entre l'Europa i el Figueres. Els primers 45 minuts tots dos equips han buscat no encaixar cap gol, i això ha fet que no hagin tingut ocasions molt clares. A la segona part tot ha seguit igual, més arribades i poc perill. En aquesta rematada de cap de de Cunill, els jugadors de Edu Vilchez han reclamat penal per mans d'Alberto González. L'Europa ho ha intentat i aquesta jugada ha estat un clar reflex del joc escapulat durant el partit, moltes passejades de la pilota dins l'àrea però poca efectivitat en les rematades. Al minut 86 hauria pogut canviar la fortuna pels de Gràcia. Penal de Chicho sobre Àlex Poves. Javi Lara ha fet el llançament però Ureña ha endevinat el xut i amb la mà dreta ha enviat la pilota a corner. Al final empat sense gols al Nou Sardenya i repartiment de punts. PEDRO DÓLERA entrenador del CE Europa "No hem encertat a ficar-la dintre, amb un penal, amb quatre o cinc ocasions on la pilota s'ha, jugades de quatre o cinc ocasions directe de tal, no se quants corners hem picat, crec que l'equip no se li pot demanar més."

CE EUROPA: Rafa Leva, Dot, Alberto, Cano, Pastells, Putxi, Ignacio, Javi Lara, Poves, Guzman (Valderas, 82′) i Nils (Camacho, 62′).

UE FIGUERES: Ureña, Barrera, Masó, Chicho, Cunill, Ferran Grau, Pedro, Mamau, Javi Revert, Roger Vidal i Ritxi (Serramitja, 79′).

ÀRBITRE: Ruben Mancera Antón (Maresme) assistit per Adrià De la Fuente Domingo i Sergi Carrero Romera (Anoia).

TARGETES: Grogues a Cano, Putxi i Nils (Europa) i a Chicho, Pedro i Roger Vidal (Figueres).

GOLS: cap.