Els riberencs han saltat a la gespa decidits a encetar el marcador i només han trigat quatre minuts a fer-ho. Haro ha col·locat l’1 a 0 després d’una gran maniobra dins l’àrea. En els primers 45 minuts, els andreuencs no han aconseguit ni una sola arribada a la porteria rival. El primer xut amb cert perill ha sortit de les botes de Bruno Vinicius a l’inici de la represa. Però les ocasions més clares han seguit arribant a la porteria de Morales, que avui ha tornat a fer una demostració sota pals.

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Aleix Coch, Agustín, Valentín, Vivi, Rubén Alcaraz, Bueno (Javi Martínez 57′), David Haro, Morgado (Luque 83′) i Canario (Nano 70′).

UE Sant Andreu: Morales, Guzmán (Ibon 69′), Manu Viale, Azparren (Lucas Viale 56′), Jilmar, Ton Alcover, Carroza, Ruben Martínez, Xavi Jiménez (Xavi Puerto 56′), Víctor i Bruno.

Gol: 1-0, David Haro (5′).