CRISTIAN ÁLVAREZ, jugador del RCD Espanyol: ''Lo importante es lo que haga el equipo. Yo estoy allí para darle tranquilidad al equipo, para parar y cuidar la porteria. Realmente destacar el trabajo de mis compañeros que realmente ha sido increible. MAURICIO POCHETTINO, entrenador del RCD Espanyol: ''EStá claro que havi un poquito de pesimismo por todo lo acontecido y la única forma de cambiar este estado de ánimo era con las victorias.

Sergio García va ser el golejador de l’Espanyol, el 9 que necessita l’equip. Al minut 25 va fer l’1 a 0, després d’una bona centrada d’Álvaro. Sergio García també va aconseguir el 2 a 1 definitiu al minut 77, que va permetre la primera victòria blanc-i-blava a la Lliga. L’altre protagonista, Cristian Álvarez, no va poder fer res en el gol de Llorente, però l’argentí va ser ahir el salvador de l’equip després d’aturar nombroses ocasions de gol del conjunt basc. Els davanters de l’Athletic no van poder superar un Cristian que va estar molt encertat durant tot l’enfrontament. Primera victòria al sarró i l’Espanyol que respira més tranquil en aquest inici de temporada.