Els aficionats de Nou Barris que s'han apropat al Masnou han viscut un partit d'alt voltatge. El Muntanyesa ha fet el 0 a 1 al minut 7 gràcies a Barriendos, que ha dedicat el gol al nostre càmera David Ferrús. I 10 minuts més tard David Ceballos ha fet el segon. Però als de Miki Carrillo els ha passat com al Barça ahir i s'han deixat remuntar. Un córner ha permès a Dani Morales retallar diferències, i abans del descans, Hamza ha empatat amb un xut de falta enverinat. Al descans, hem vist el president de l'Europa Gil de Bode, que deu haver passat força calor. El Masnou ha fet el 3 a 2 quan faltaven 5 minuts pel final amb un xut ras de Diego, però els de Nou Barris s'han refet i Albert Comas ha igualat el partit al temps afegit.

Abans del descans, Hamza ha empatat amb un xut de falta. El Masnou ha fet el 3 a 2 quan faltaven 5 minuts pel final amb un xut ras de Diego, però els de Nou Barris s’han refet i Albert Comas ha igualat el partit al temps afegit.

MASNOU: Cesc, Dani Morales, Aleix, Lavilla, Johny, Exquerra, Txema (Diego m. 72). Marc Esteban, Romero (Dani Alborch m. 89), Gerard Alonso (Dani López m. 72) y Hamza.
C.F. MONTAÑESA:  Marc Ramirez, Ferrán, Raúl Barriendos, Borges, Moya, Padilla, Ceballos (Cómas m. 84), Edu San José (Fran Rubio m. 76), Peramos (Villegas m. 66), Achille y Miguel Rubio.