Les esperances i la il·lusió blanc-i-blaves ràpidament van rebre un cop dur. Encara no s’havia jugat un quart d’hora quan Aduriz va marcar per a l’Athletic Club. A l’Espanyol li va costar encaixar cop, però a poc a poc es va refer i, tot i que no va tenir gaires ocasions, quan van arribar no va estar gens afortunat, com en aquesta de Stuani. En canvi, els bascos van ser molt efectius i en una de les seves jugades preferides, d’estratègia, en un còrner, Etxeita va fer el 0 a 2 just abans del descans. A la segona part l’Espanyol necessitava un miracle per remuntar, tres gols, i no va arribar. A més, la sort va tornar a esquivar els blanc-i-blaus, com en aquest xut al pal de Caicedo. L’equip ho va intentar i no se li pot retreure res.