El Mirandès ha sorprès a tothom quan al minut 27 ha marcat el primer gol. Alain Arroyo ha avançat l’equip castellanolleonès després de superar Kiko Casilla. Abans del descans, ha arribat la segona mala notícia per als blanc-i-blaus. Lesió d’Àlvaro Vázquez. El davanter estarà entre tres i quatre setmanes de baixa.

A la represa i després d’un xut al pal de Romaric, el Mirandès ha reclamat penal per una agafada d’Amat a Pablo Infante. L’àrbitre, Mateu Lahoz, no ho ha considerat així. Els dos jugadors de la jugada polèmica han tornat a ser protagonistes. Quedaven 11 minuts per acabar el partit, i Pablo Infante ha aprofitat una errada d’Amat per fer el 0 a 2. Molta gent ha decidit marxar de Cornellà-el Prat. Un error. En quatre minuts, els blanc-i-blaus han fet tres gols. Weiss al 85, Rui Fonte al 87 i Verdú al 89 han aconseguit capgirar un marcador que deixa oberta l’eliminatòria.