L’Espanyol B es va avançar amb un autèntic golàs al minut 17, obra de Xavi Puerto. Quan faltaven quatre minuts per a la mitja part, el Llagostera no es va quedar enrere i Enric Pi va treure les teranyines de la porteria visitant. L’alegria dels gironins va durar poc, perquè abans del descans, Canario va tornar a posar al davant els de Manolo Márquez, agafant el rebuig d’un penal que ell mateix va fallar. El decorat va canviar a la segona meitat. Només començar, Nuha va fer el gol de l’empat i Pitu va donar la victòria al Llagostera que es col·loca en posicions de privilegi.

3 – UE Llagostera: Moragón, Masó, Vallho, Lobato, Enric Pi, Tito (Pitu, min.45), Álex Cruz (Nhua, min.45), Jordi López (Barnils, min.88), Salva, Fullana i Tarradellas.

2 – Espanyol B: Pau, Pere, Rubén Duarte, Raíllo, Ferran, Héctor, Paul Quaye (Joan Jordan, min.73), Clerc (Borja, min.65) , Jairo (Aday, min.76), Canario i Xavi Puerto.

Gols: 0-1, Xavi Puerto (min.17); 1-1, Enric Pi (min.41); 1-2, Canario (min.44); 2-2, Nuha (min. 47); 3-2, Pitu (min.68).