El Barça ha iniciat el partit fred i en els primers minuts s’ha situat amb un marcador de 7 a 3 pels macedonis. La reacció ha estat ràpida i als deus minuts de partit ja han aconseguit empatar el matx a 10. A partit d’aquest instant els blaugrana han anat davant en el marcador durant tota la primera part. Al descans s’hi ha arribat amb el resultat de 15 a 19. L’inici de la segona part ha estat com el de la primera, i al minut 11 el Skopje ha empatat a 23 gols. Cinc minuts més tard els macedonis s’han situat al capdavant amb el 24 a 25, gràcies a un llançament del fill de Talan Dusjhebaev. A partir d’aquest moment la igualtat ha estat la tònica durant la resta de minuts de joc fins al definitiu 29 a 29.