Abans del partit, Paco Sedano ha ofert als seguidors el trofeu que el reconeix com a millor porter de la temporada passada, mentre que Sergio Lozano, com a millor ala i millor jugador de la lliga. Pel que fa el partit, el Barça ha sortit molt bé en defensa i amb arribada però amb poca efectivitat. Lozano ha estat el jugador més perillos del Barça i ho ha demostrat al minut 10, una bona combinació amb Ari ha servit perquè el madrileny marqués. Poca cosa més a la primera part, algunes arribades més, totes de les botes de Sergio Lozano. A la segona part, tot ha seguit igual, més ocasions per al Barça, però els xuts han anat fora, a un dels tres pals o el porter l'ha aturat a la línia de gol. Marc Carmona ha estat seriós i pensatiu fins que al minut 35, en una bona jugada entre Saad i Igor, Jordi Torres només ha hagut d'empènyer la pilota. Llavors el Jaén ha provat el porter jugador, Wilde ha estat a punt de fer el tercer. El desgavell del Jaén amb el porter jugador ha estat tan gran que en menys de tres minuts el Barça ha marcat tres gols més, Lozano ha fet el tercer i Paco Sedano des de la porteria ha fet el quart. Per arrodonir el resultat Lozano ha fet el cinquè i el hat-trick. MARC CARMONA, entrenador del FC Barcelona Alusport "El que no ets capaç de fer en 35 minuts, ho fas en quatre perquè un equip arrisca, quan fas porter sempre s'obre per una banda o per un altre. Crec que el resultat és contundent però és que ells han arribat molt poc a porteria."

FCB Alusport (1+4): Sedano, Ari Santos, Saad, Igor, Lozano –cinc inicial–, Wilde, Gabriel, Torras i Aicardo.

Jaén Paraíso Interior (0+0):Prieto, José López, Lolo Jarque, Juan Puertas, Buendía –cinc inicial–, Miguelín, Ureña, Sergio García i Bellvert.

Gols: 1-0, Lozano (min 10); 2-0, Torras (min 35); 3-0, Lozano (min 36); 4-0, Sedano (min 36); 5-0, Lozano (min 37).