Que Chus Martín i Toni Esteller tenen formes diferents de viure el seu esport, ha quedat palès avui en el derbi que s’han endut els mariners per 11 a 6. La serenitat de l’entrenador de l’Atlètic-Barceloneta, contrasta amb l’efusivitat i la gesticulació del tècnic del Barcelona. Esteller s’ha passat tot el partit sobre dels seus homes perquè no volia sortir escaldat de la piscina de Sant Sebastià. Tot i això, els locals han deixat mig sentenciat el matx abans del descans amb un 6 a 1 en el marcador. De fet, el primer gol del Barcelona ha arribat quan falten pocs segons per acabar el segon quart. Aquest ha estat el motiu de la vermella a Blai, a qui l’àrbitre ha hagut de fer fora més d’un cop. Primer ha hagut de marxar de la banqueta i després del costat del nostre càmera. Finalment ha transigit i ha decidit seguir el partit des del bar. L’expulsió de Blai no ha estat l’única queixa a un arbitratge que no ha agradat a cap dels dos equips. Esteller també ha estat amonestat, tot i que el seu enuig era més aviat amb els seus jugadors. Les esbroncades han tingut efecte i el Barcelona ha pogut millorar el rendiment i, gràcies a Joel Esteller, autor de 4 gols, maquillar el resultat fins al 11 a 6 final. La resignació de Toni Esteller és un reflex fidel de la tirania dels mariners en la competició domèstica.