La celebració del doblet de Lliga i Champions del Barça de Lluís Cortés va regalar un moment divertit amb el president Joan Laporta com a protagonista. En plena festa de les futbolistes blaugrana a la gespa, la megafonia de l’Estadi Johan Cruyff va entonar la mítica cançó de Sau ‘Boig per tu’. El clàssic musical català va fer que tots els ocupants de la llotja de personalitats s’agafessin les mans i ballessin durant uns instants.

En aquest moment, Laporta es va erigir com a mestre de cerimònies, i va agafar les mans de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs. Tot i dur la mascareta posada, s’intueix un somriure en els rostres de tots tres, que mentre ballaven anaven intercanviant paraules. En acabar la cançó, Laporta fins i tot va convidar Colau i Borràs a fer una reverència cap a les futbolistes del Barça.

El ball de Joan Laporta amb Ada Colau i Laura Borràs es va fer viral ràpidament a les xarxes socials. Sens dubte, una simple anècdota divertida d’una nit que passarà a la història per ser la primera gran celebració al Johan Cruyff dels títols de l’equip femení del Barça.